MENIU

VIDEO | Tragedie în Capitală! O tânără a murit într-un CUMPLIT accident cu motocicleta

O tânără de 35 de ani a murit într-un grav accident

Un îngrozitor accident a avut loc joi seară, în București. O tânără, în vârstă de 35 de ani, a murit pe loc, după ce a intrat cu motocicleta în plin, într-un autoturism.

Tânăra a pierdut controlul motocicletei, a căzut și a fost lovită de un autoturism care circula regulamentar pe contrasens.

Impactul a fost devastator și din nefericire, șoferița motocicletei, în vârsta de 35 de ani, a decedat.

Joi, 16 iunie, în jurul orei 22:24 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe șoseaua Pipera-Tunari.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Voluntari, iar din primele verificări au constatat faptul că motociclistul, o femeie, în vârstă de aproximativ 35 de ani, s-ar fi dezechilibrat și a căzut de pe motocicletă, accidentându-se la contactul cu partea carosabilă.

Echipajul medical, sosit la fața locului, a efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, a declarat decesul acesteia.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier din Ilfov, care efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.