MENIU

Tragedie în Bistrița-Năsăud: Bărbat decedat după ce a fost lovit de tren

Sursa foto: Arhivă

Un accident feroviar cumplit a avut loc, miercuri seara, în zona gării din localitatea Ilva Mică, județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat a fost lovit de un tren și a murit în drum spre spital, potrivit realitateadebistrita.net.

La fața locului a intervenit echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, care a găsit victima inconștientă, dar cu respirație, astfel că aceasta a fost preluată pentru a fi transportată spre UPU SMURD Bistrița. Pe traseu a fost predată echipajului cu medic de la SAJ Bistrița-Năsăud.

Ulterior, victima a intrat în stop cardio-respirator, astfel că salvatorii au fost nevoiți să îi aplice manevre de resuscitare. Din nefericire, organismul bărbatului nu a răspuns la aceste proceduri, astfel că medicul a fost nevoit să îi declare decesul. 

La locul accidentului au intervenit și polițiștii, care vor stabili împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

„În această seară, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ilva Mică au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că la o trecere cu nivel de cale ferată din localitate, o persoană ar fi fost lovită de tren.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 47 de ani, din Ilva Mică, care ulterior aplicării de către echipajele medicale a procedurilor de resuscitare, a fost declarat decedat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiununii de ucidere din culpă, polițiștii continuând cerecetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.