MENIU

TRAGEDIE fără margini la Baia Mare! O asistentă de 34 de ani, infectată cu COVID-19, a decedat, la scurt timp după ce a născut. Bebelușul a murit înaintea mamei

Infecție COVID-19

Tragedie fără margini! O asistentă în vârstă de 34 de ani a murit la spitalul de Urgență din Baia Mare la doar câteva zile după ce a născut. Tânăra era infectată cu COVID-19 și nevaccinată. La scurt timp după venirea pe lume a decedat și fiica acesteia.

Femeia a ajuns la spital în luna a opta de sarcină, după ce s-a simțit foarte rău. Înainte de a fi preluată de medici, tânăra a fost testată pentru COVID-19, rezultatul fiind pozitiv. Cadrele medicale au decis să o opereze de cezariană în speranța că bebelușul va fi bine, relatează Știri Diaspora

La trei zile de la naștere, fetița a murit. La o zi după ce a fost anunțată de moartea fetiței ei, tânăra mămică a decedat și ea.

Familia acuză personalul medical că nu au menajat-o atunci când i-au dat vestea tragică și din această cauză a făcut acel șoc și a decedat.

Pe certificatul de deces al femeii de 34 de ani se arată ca și cauză a morții edemul pulmonar, stop cardio respirator. 

Femeia suferea de obezitate de grad 1 cauzată de sarcină, dar și de diabet zaharat cauzat tot de sarcină. 

Familia tinerei susține, de asemenea, că fata nu era vaccinată împotriva COVID-19, iar toate analizele care i-au fost făcute au ieșit bune. Ei spun că acesta avea febră și era răcită, iar atunci a decis să meargă la spital. Tânăra fusese internată cu pneumonie serveră, iar medicii au decis să o bage în sala de nașteri deoarece avea saturația de oxigen foarte scăzută.