MENIU

Tragedie fără margini - Fiica unui preot din Maramureș s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc, în Cluj - Ce mesaj de adio a lăsat tânăra: "Durerea a fost prea mare pentru mine!"

Tragedie in Cluj

O tânără de 18 ani și-a găsit sfârșitul, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Potrivit presei locale, fata a recurs la gestul extrem, din cauza unor probleme în familie, pe care nu a putut să le depășească. Înainte de tragedie, tânăra a postat pe rețelele sociale un mesaj de adio sfâșietor. 

Fata, de 18 ani, a decis să își pună capăt zilelor după mai multe probleme nerezolvate din familie. Ea s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj Napoca. Era fiica unui preot din localitatea Moisei, din județul Maramureș. Cu puțin timp de tragedie, tânăra a postat pe rețelele sociale un mesaj de adio. Aceasta a spus că nu depresia a condus-o la acest gest, ci lumea egoistă și dezgustătoare în care a trebuit să trăiască.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânără. Trupul femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru autopsie. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a întâmplat tragedia. 

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată.

Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine.

La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem.

Mai multe articole despre:
cluj sinucidere