MENIU

Tragedie de proporţii în Turcia. Un tren de mare viteză s-a ciocnit cu o locomotivă. 9 morţi

Accident de tren în Turcia
<p>Accident feroviar &icirc;n Turcia</p>
<p>Accident feroviar &icirc;n Turcia</p>

Un adevărat carnagiu a avut loc în Turcia, în această dimineaţă, după ce un tren de mare viteză a intrat în coliziune cu o locomotivă. Cel puţin 9 oameni au murit şi 43 sunt răniţi, dar bilanţul tragediei ar putea creşte în orele următoare.

Numărul persoanelor decedate a crescut la 9, potrivit Fox News, în urma accidentului feroviar de joi, de lângă Ankara, după coliziunea dintre un tren de mare viteză şi un tren local.

Prima relatare de la faţa locului vorbea de 4 persoane care şi-au pierdut viaţa şi 43 au fost rănite.

Guvernatorul local Vasip Sahin a afirmat că trenul de mare viteză care circula dinspre Ankara către provincia Konya (centru) a intrat într-o locomotivă care efectua inspecţii pe linii feroviare. Potrivit media, accidentul s-a produs în jurul orei locale 06:30 (03.30 GMT).

Trenul a deraiat și s-a prăbușit în timp ce traversa un pasaj peste stația Marsandiz din Ankara, ducând la prăbuşirea unei părţi a podului, potrivit CNN.

Un alt accident a avut loc în Turcia, în iulie: atunci 10 persoane au fost ucise și mai mult de 70 au fost rănite după ce mai multe trenuri de pasageri au deraiat în nord-vestul Turciei pe o porţiune unde ploile torențiale au dus la surparea șinelor.

Mai multe articole despre:
accident feroviar tren Turcia accident tren