MENIU

BOXERUL nostru a fost implicat în cumplitul accident auto din judeţul Cluj, soldat cu un DECES

Un accident rutier soldat cu avarierea a două autovehicule și cu rănirea a două persoane a avut loc joi dimineața în localitatea clujeană Copăceni, judeţul Cluj.

UPDATE -  Boxerul clujean Lucian Bot s-a aflat pe locul din dreapta al autoturismului Audi A6, care s-a izbit de un TIR joi dimineţa, iar prietenul său a murit la volan.

Cunoscutul boxer clujean, Lucian Bot, a fost rănit uşor în urma accidentului petrecut în localitatea Copăceni şi a fost externat după câteva ore de spitalizare. Prietenul său, însă, Mihai Culda, cel care s-a aflat la volanul autoturismului de lux, a murit.

Acesta, poreclit „Chelu”, era un apropiat al primarului din comuna Valea Ierii şi era patronul unei firme de pază, Bot fiind asociatul său.

====================================================

Accidentul a avut loc la ieșire din Copăceni, spre Cluj, Potrivit ISU Cluj, două persoane au fost rănite, una dintre acestea rămânând încarcerată în autoturism. Potrivit purtătoarei de cuvânt a IPJ Cluj, Simona Vîrci, șoferul unui autoturism care circula pe DN1 E81 spre Turda a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus. În urma impactului violent, bărbatul a murit, iar pasagerul din dreapta s-a ales cu multiple leziuni, fiind transportat de urgență la spital, scrie citynews.ro.

Mai multe articole despre:
box accident lucian bot