MENIU

Tragedia momentului în cinematografia mondială - După moartea lui Ray Liotta, încă un star din film s-a stins din viață

Filmul Goodfellas

Tragedia momentului în lumea cinematografiei mondiale, după moartea lui Ray Liotta, încă un star din film s-a stins din viață.

Actorul Paul Sorvino din „Goodfellas”, „Lege și ordine” a murit, luni, la vârsta de 83 de ani.

Paul Sorvino, actorul care a interpretat rolurile lui Paulie Cicero în „Goodfellas” și sergentul NYPD Phil Cerretta din „Law & Order”, s-a stins din viață.

Actorul s-a stins din viață, luni dimineață, în Indiana, din cauze naturale. Tragicul anunț a fost făcut public de către publicistul său Roger Neal.

Paul a apărut în aproape 50 de filme pe parcursul unei lungi cariere la Hollywood și este cel mai cunoscut pentru rolul mafiotului Paul Cicero în capodopera lui Martin Scorsese din 1990 , „Goodfellas”.

A mai jucat rolul lui Henry Kissinger în filmul „Nixon” din 1995 și al lui Fulgencio Capulet în „Romeo + Julieta” din 1996. Paul a debutat în film în 1970 cu „Where’s Poppa?” și a jucat, de asemenea, în emisiuni TV precum „Law & Order” și pe Broadway.

Unul dintre ultimele roluri ale lui Paul a fost emisiunea TV „Nașul din Harlem”, unde l-a interpretat pe Frank Costello.

Sorvino s-a născut și a crescut în Brooklyn, tatăl său era un imigrant din Italia. Paul și-a dorit să fie cântăreț de operă înainte de a începe actoria în timp ce studia la Academia Americană de Muzică și Dramatică din New York.

 

Mai multe articole despre:
Paul Sorvino Goodfellas Ray Liotta doliu deces