MENIU

Trafic restricţionat în centrul Capitalei, în această seară. Harta zonelor afectate

Poliţist rutier, rănit uşor de maşina unui taximetrist care avea permisul suspendat, în Capitală

Traficul rutier va fi restricţionat luni, 29 august, în centrul Bucureştiului, din cauza unui eveniment special.

Începând  cu orele 18.30, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, se va organiza evenimentul Reconstituirea luptelor din toamna anului 1916, în Piața Tricolorului, pe esplanada Palatului Cercului Militar Naţional.

Între orele 21.00 – 23.00 va avea loc retragerea cu torţe pe traseul Palatul Cercului Militar National (debarcarea detașamentului pe Calea Victoriei și constituirea coloanei pe str. C. Mille), Bd. Regina Elisabeta, Bd. Mihail Kogălniceanu, Splaiul Independenței, Podul Cotroceni, Bd. Iuliu Maniu, Bd. Vasile Milea, Drumul Taberei, sediul Brigăzii 30 Gardă Mihai Viteazu.

Deplasarea participanților se va face pe prima banda de circulație, iar pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier se întrerupe între orele 20.30 - 21.30 pe str. C. Mille, informează Brigada Rutieră.

Conducătorilor de autovehicule le este recomandat să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

De asemenea, pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.