MENIU

Totul s-a petrecut la cabinetul unui medic din Iaşi. Tânăra nu-şi revine din şoc

<p>Cel mai mare spital din judeţul Călăraşi va fi extins</p>

O tanara din Iasi s-a jurat ca nu va mai calca niciodata in cabinetul acestui medic, dupa ce a fost umilita in ultimul hal. Femeia s-a imbolnavit si a mers la medic pentru a i se stabili un diagnostic si un tratament. Starea de sanatate precara a impiedicat-o sa mearga la serviciu si trebuia sa motiveze printr-un concediu medical lipsa de la locul de munca.

A sunat imediat la medicul de familie pentru o programare, dar timp de o saptamana a fost refuzata cu insistenta de catre asistenta medicala. Aceasta i-a spus ca medicul de familie, Georgeana Mitoseriu, care detine un cabinet in centrul Civic, nu o poate primi, fara a primi vreo explicatie. Ioana Mardare este studenta, dar lucreaza si la o firma din Iasi.

"Am avut niste probleme de sanatate si nu am putut sa merg la serviciu timp de 2 zile (16 - 17 aprilie). Am sunat la medicul de familie in timpul programului ca sa ma prezint pentru o consultatie si sa imi dea si concediu medical. Timp de o saptamana nu am reusit sa dau de doamna doctor, iar asistenta mi-a spus ca medicul nu ma poate primi, fara sa imi dea un motiv sau o explicatie. Am fost la urgente, la spital, mi-au spus ca am viroza respiratorie, insa tratamentul pe care mi l-au dat nu m-a ajutat sa imi revin asa ca am continuat sa sun la cabinet. Mai mult, m-am prezentat de mai multe ori la cabinet, in conditiile in care eu abia reuseam sa stau in picioare. Am fost refuzata de nenumarate ori, nu mi s-a raspuns la telefon, sau mi s-au respins apelurile. In cazul in care mi se raspundea, asistenta medicala imi spunea ca nu ma poate ajuta si ca o sa ii prezinte problema mea d-nei doctor", a declarat Ioana Mardare, pentru bzi.ro.

Insistentele pacientei au enervat-o pe doctorita, asa ca ultima data cand a sunat la cabinet asistenta medicala i-a spus ca este in concediu medical.

Mai multe articole despre:
Iaşi medic medic de familie doctor