MENIU

Totul a început cu o durere de măsea. A ignorat-o şi a urmat un coşmar - oricine poate păţi asta!

Un tânăr tată de 26 de ani a plecat de acasă la muncă fără să ştie că nu va mai reveni niciodată înapoi. Totul, din pricina unei dureri de măsea ignorată iniţial.

Bărbatul din California, şofer de cursă lungă, a început să simtă o durere de măsea şi a fost forţat să se oprească pe marginea drumului. Vadim Kondratyuk Anatoliyevich a ajuns la un dentist care i-a curăţat dintele bolnav şi i-a prescris antibiotice. Măseaua a început să se umfle şi, din păcate, ajuns la New York bărbatul a trebuit să se oprească şi l-a chemat pe fratele său în ajutor. Deja începuse să nu mai poată respira, aşa că a ajuns internat într-un spital, unde, după patru zile, medicii au văzut că nu mai pot face nimic pentru tânăr, scrie Fox40.  

Soţiei sale i s-a spus că, din păcate, bacteriile au ajuns în plămânii bărbatului, acolo unde infecţia a devenit critică. La 26 de ani, bărbatul a murit, lăsând în urmă două fetiţe, de doi ani şi de 11 luni.

Medicii susţin că infecţia a avansat rapid şi că, din păcate, oricine riscă să ignore infecţia până într-un punct de unde salvarea devine imposibilă. Pentru familia lui Vadim s-au strâns deja 86.000 de dolari, din donaţii, pentru a-i aduce trupul neînsufleţit înapoi în California.