MENIU

Toți cei 19 angajați ai unui fast-food pakistanezi, arestați de poliție. Motivul este absolut HALUCINANT

Burgeri

Scene incredibile în Pakistan, acolo unde toți cei 19 angajați ai unui fast-food au fost arestați de polițiști, după ce au refuzat să le dea hamburgeri gratuiți oamenilor legii. 

Incredibilul incident s-a petrecut în Lahore, un oraș important din Pakistan care deține, totodată, și rolul de capitală a provinciei Punjab.

Cei 19 angajați ai unui unui popular lanț de fast-food din regiune au fost reținuți timp de 7 ore în noaptea de sâmbătă spre duminică. Din primele informații, majoritatea dintre ei sunt tineri, mulți fiind chiar studenți.

Și mai grav este, însă, faptul că întâmplare pare să nu fie singulară, lucru recunoscut chiar de reprezentanții lanțului de fast-food, într-o postare în Social Media. „Aceasta nu este prima dată când ceva de acest fel s-a întâmplat echipelor din bucătăriile restaurantelor noastre dar vrem să ne asigurăm că va fi ultima”, se arată în postraea citată.

Dacă vă întrebați de ce au recurs polițiștii la acest gest, ei bine se pare că la baza deciziei lor de a-i reține pe cei 19 angajați ai fast-food-ului se află refuzul managementului restaurantul legat de „o cerere din partea unui musafir foarte special de rang înalt”.

Gestul polițiștilor nu a rămas fără urmări. Astfel, aflăm că nouă dintre polițiștii implicați au fost suspendați, în cursul zilei de ieri, după un val de indignare care s-a răspândit pe rețelele sociale pakistaneze.

„Nimănui nu îi este permis să ia legea în mâinile sale”, a declarat Inam Ghani, un reprezentant al poliției locale, pe Twitter.

Polițiștii din Pakistan sunt notorii pentru corupția lor și fiindcă pretind beneficii din partea afacerilor locale, relatează MSN.