MENIU

Tot ce trebuie să știi despre produsele iUni – Brandul iUni, convenabil și calitativ

(P) În România sunt mulți fani ai produselor marca iUni.ro, care se vând și prin alte site-uri mari: eMAG.ro, CEL.ro, evoMAG.ro. Aceste produse sunt de calitate foarte bună, au tehnologii avansate, au holograma cu însemnele iUni și garanție 24 luni. 

Brand-ul oferă în continuare produse cu tehnologii uimitoare, care au caracteristici extraordinare și care acum sunt la prețuri convenabile datorită ofertelor și promoțiilor din această perioadă.

Află cele mai noi promoții la camerele de supraveghere!

Camerele de supraveghere iUni sunt la prețuri convenabile, promoțiile la aceste dispozitive pentru siguranța casei sunt de nerefuzat. Proprietarii de case, apartamente, vile și alte imobile au acum posibilitatea de a achiziționa camere de supraveghere iUni pentru a-și proteja bunurile, casa, mașina de hoți și infractori, de furt, vandalism și efracție.
Asigurarea securității casei se poate realiza cu ajutorul camerelor de supraveghere de pe iUni.ro care sunt produse de calitate, originale, de brand iUni. Camerele de securitate ale acestui brand oferă o calitate foarte bună a imaginii, dispun de tehnologie de ultimă generație, iar acum sunt la prețuri promoționale. În perioada Sărbătorilor de iarnă poți face cadou un astfel de sistem de securitate video Wi-Fi iUni familiei tale. 

De asemenea, pe site-ul iUni sunt promoții și oferte avantajoase și la alte produse ale acestui brand și anume la smartwatch-uri, ceasuri cu GPS, camera auto, brățări fitness, drone, mașinuțe cu telecomandă care pot prinde viteza de 55-60 km/h și alte gadget-uri pentru copii și adulți.

Camere auto iUni pentru a înregistra ce se întâmplă în trafic

Nu rata oferta la camere auto de pe iUni.ro care pot realiza înregistrări audio-video când ești la valon. Sunt camere auto duble, una principală se prinde printr-un dispozitiv tip ventuză de parbrizul mașinii și una secundară care printr-un cablu destul de lung ajunge la lunetă, pentru a filma în spatele mașinii. Aceste filmări pot fi dovezi din trafic în caz de accident când poliția dacă te crede vinovat, îți poate da amendă și îți poate lua permisul de conducere. Înregistrările audio-video te pot ajuta să-ți susții cauza și să-ți demonstrezi nevinovăția.

Promoțiile sunt și la camerele auto DOD, un brand renumit din Taiwan. Brandul iUni este distribuitor autorizat de produse marca DOD care sunt mai scumpe dar de calitate excelentă. Camerele auto DOD au dispozitiv GPS care permite înregistrarea traseului autoturismului și a vitezei de deplasare a acestuia. Camerele au capacitatea de a înregistra chiar și 30 cadre audio-video pe secundă, la rezoluția FULL HD, 1990x1080 pixeli. În această perioadă prețurile sunt accesibile, se oferă cadou un card 32GB Clasa 10. Camerele auto DOD pot folosi și carduri micro SD de clasă 10 care au 64 GB. Garanția la aceste produse este de 4 ani.

Acum poți cumpăra un Smartwatch cu GPS și buton SOS pentru siguranța copiilor, la prețuri imbatabile!

Astfel de ceasuri GPS pentru copii de la iUni care le poartă la mână permit monitorizarea lor. Au dispozitiv GPS care poate indica pe hartă unde se află copilul, locația obținută fiind extrem de precisă. Prin butonul SOS ceasurile pot semnala dacă copilul a depășit perimetrul setat anterior. De asemenea, butonul SOS odată ce a fost apăsat de copil, el va trimite alerta pe smartphone și va anunța astfel când copilul se află în dificultate.
Toate produsele sunt de calitate, sunt realizate din materiale rezistente la praf, stropi de apă, chiar și la lovituri. Ceasurile inteligente funcționează în rețelele Orange, Vodafone, Telekom, necesită o cartelă Micro SIM, au o agendă cu 10 numere de telefon care pot fi apelate, astea fiind adăugate de părinți printr-o aplicație simplă.

Alte produse iUni la prețuri promoționale

În această perioadă sunt promoții excelente la ceasurile Smartwatch iUni care au un design atractiv, display de calitate înaltă, tauch screen, ecran LCD de 1.56 inch. Acestea pot realiza înregistrări video când smartphone-ul este conectat prin Bluetooth. Astfel, pozele dar și înregistrările video pot fi salvate pe telefon. De asemenea conexiunea prin Bluetooth permite realizarea de apeluri în mod direct de pe acest ceas inteligent. Se pot vizualiza mesajele primite și desigur se poate răspunde la apeluri. Apelul prin Bluetooth headset te ajută să conduci în siguranță autoturismul fără ca atenția ta să fie la telefon.

Smartwatch-urile iUni includ o funcție de monitorizarea calității somnului și pot suna pentru trezirea din somn la ora programată. Au pedometru care arată numărul de pași, caloriile arse, grăsimea pierdută, distanța parcursă. Dispun și de o funcție de reamintire sedentarism pentru a duce un stil de viață mai sănătos. Bateria de la smartwatch are capacitatea înaltă, în standby ține 180 ore, în timpul apelurilor poate ține 5 ore. Un astfel de smartwatch are sistem inteligent anti-pierdere și poate înregistra HD în format WAV.

Alte produse la ofertă în perioada Sărbătorilor de iarnă sunt: camere video sport iUni, drone iUni, camere endoscop iUni, brelocuri auto spion iUni, ceasuri care au cameră spion iUni, aparat spion de ascultat prin pereți, pixuri spion cu înregistrare audio-video iUni, stick USB Spion cu reportofon iUni, jucării iUni și alte gadget-uri pentru copii. Toate produsele sunt de calitate și prezintă holograma iUni.

Mai multe articole despre:
iUni