MENIU

Tot ce trebuie să ştii despre EXATLON România: regulile jocului şi concurenţi eliminaţi

Dramă la EXATLON! O concurentă a pierdut sarcina chiar în timpul concursului
Exatlon 6 februarie. Încă o vedetă eliminată. Gestul ei neaşteptat: "Nu-mi vine să cred..."

EXATLON ROMÂNIA. Exatlon este varianta românească a reality show-ului internațional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 și este prezentată de Cosmin Cernat. Începând cu data de 23 ianuarie, Bogdan Socol va alterna cu Cosmin Cernat.

EXATLON ROMÂNIA. 20 de concurenti, dintre care 10 vedete, au intrat intr-o confruntare in care isi pun la bataie toate abilitatile fizice si psihice pentru a-si infrange adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-si depasi limitele. EXATLON a inregistrat un succes rasunator in tari precum Mexic si Brazilia, iar acum a venit randul romanilor sa vada competitia cea mai dura si plina de provocari difuzata pana acum pe micul ecran.

Filmarile vor avea loc in Republica Dominicana, concurentii vor trece printr-o serie de probe de foc, menite sa le testeze pregatirea fizica, viteza de reactie, curajul si puterea psihica. Acestia vor fi nevoiti sa ramana concentrati si in forma fizica maxima in fata probelor la care sunt supusi in permanenta.

Dramă la EXATLON! O concurentă a pierdut sarcina chiar în timpul concursului

EXATLON ROMÂNIA. Echipa Razboinicilor şi Echipa Faimosilor

Reality-ul, suta la suta autentic, va avea in prim plan Echipa Faimosilor, formata din zece vedete, si Echipa Razboinicilor, formata din oameni obisnuiti, dar care practica intens activitati sportive. Doar unul dintre acestia va iesi invingator si castigatorul marelui premiu de 100.000 de euro.

Exatlon: Vladmir Drăghia a rupt tăcerea despre plecarea Claudiei Pavel din competiție

EXATLON ROMÂNIA. Cei zece "faimosi" din echipa faimosilor sunt: cantareata Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, medaliata la competitii olimpice si europene, Vladimir Draghia, fost inotator de performanta si actor cunoscut, Giani Kirita - fost fotbalist la clubul Dinamo, Catalin Cazacu, campion de motociclism viteza, cantareata Claudia Pavel (Cream), cantareata Anda Adam, Diana Belbita, luptatoare profesionista de MMA, supranumita Printesa Razboinica, Anca Surdu – dubla campioana mondiala si europeana la gimnastica aerobica, Ion Oncescu, luptator profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial si european, si Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight.

EXATLON ROMÂNIA. „Exatlon“ poate fi urmărit patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marți, de la ora 19:45.

Emisiunea a debutat cu un număr de 20 de concurenți (10 vedete și 10 oameni obișnuiți). Pe 3 februarie 2018, celor 17 concurenți rămași în concurs li s-au alăturat alți 4. Pe 6 februarie, după retragerea lui Bogdan Mardale, un alt concurent a intrat în joc în locul acestuia, conform wikipedia.ro.

Cum arată soţia prezentatorului Exatlon! Pentru ea a părăsit-o pe Monica Iagăr

EXATLON ROMÂNIA. Cine a fost eliminat din Exatlon:

Prima eliminare: 16 ianuarie 2018
Rafaela Marcaș - Jucătoare de tenis

A doua eliminată - 23 ianuarie 2018
Diana Kovacs - Judoka & antrenor personal

A treia eliminată - 30 ianuarie 2018
Anda Adam - Cântăreață

A renunţat - 5 februarie
Bogdan Mardale - Ingineri

A patra eliminată - 6 februarie 2018
Claudia Pavel - Cântăreață

Al cincilea eliminat - 13 februarie 2018
Florian "Flo" Șendroiu - Înotător de performanță

A renunțat - 19 februarie 2018
Ion Oncescu - Cvintuplu campion mondial la skanderberg

Al șaselea eliminat - 20 februarie 2018
20 februarie 2018 - Fost atlet & bucătar

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. De ce NU mai este în emisiune

Cosmin Cernat, în emisiunea Exatlon România, difuzată marți, a făcut un anunț în legătură cu Giani Kiriță din echipa Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA. În emisiunea Exatlon România, difuzată marți, 20 februarie, Cosmin Cernat a venit cu vești proaste. După ce Ion Oncescu a părăsit competiția din motive de sănătate, Giani Kiriță a ajuns, la rândul lui, la spital.

EXATLON. Ce spune soția lui Andrei Stoica despre accidentarea sportivului

"Tot mai multe accidentări. Giani lipsește și el astăzi, este la spital tot din motive de sănătate", a spus prezentatorul Cosmin Cernat, fără a oferi mai multe informații.