MENIU

Tot ce trebuie să ştii despre dieta cu mere: te scapă de 4 kilograme în 5 zile

Tot ce trebuie să ştii despre dieta cu mere: te scapă de 4 kilograme în 5 zile

Deși medicii ne spun mereu că dietele rapide nu sunt soluția pentru a ajunge la greutatea ideală, există situații în care nu avem prea mult timp la dispoziție pentru a slăbi - de exemplu, dacă urmează să mergem la un eveniment și vrem să arătăm perfect, uneori nu putem decât să recurgem la o dietă rapidă. Un astfel de regim este dieta cu mere, care te ajută să slăbești până la 4 kilograme în 5 zile, dacă urmezi întocmai planul alimentar pentru fiecare zi.

Află mai multe despre această dietă și cum se ține exact pentru a da rezultate!

În cadrul acestei diete, vei consuma mere la fiecare masă, iar acestea vor alcătui o mare parte a fiecărei mese - mic dejun, prânz, cină. Totuși, nu vei consuma numai acest fruct, ci vei introduce încet, încet și alte alimente, ca să nu riști să îți slăbești organismul prea mult.

Merele sunt pline de vitamine, minerale și fibre, având și foarte puține calorii - circa 40 la duta de grame. Ele au un efect laxativ, însă fără a perturba în vreun fel sistemul digestiv. Fibrele din mere se lipesc de moleculele de grăsime, ceea ce împiedică depunerea acesteia în corp. Totodată, sunt benefice pentru sistemul nervos, motiv pentru care sunt incluse în cele mai multe diete.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.