MENIU

Torționarii bătrânilor din azilele groazei, din nou în fața magistraților. Zi crucială la Curtea de Apel București - Ce urmăresc aceștia

Torționarii bătrânilor din azilele groazei, din nou în fața magistraților. Zi crucială la Curtea de Apel București

Frații torționari Godei, Ovidiu Dumitra, dar și Răzvan Țicu din dosarul azilelor groazei din Ilfov ajung joi în fața magistraților de la Curtea de Apel. Cei care au administrat activitatea centrelor sociale pentru bătrâni contestă decizia judecătorilor de prelungire a măsurii arestului preventiv. 

Cei 4 erau asteptati sa ajunga la Curtea de Apel Bucuresti joi dimineata. Vorbim de Stefan Gdei, patronul azilelor groazei din Ilfov, si de fratele sau Daniel Godei, coordonator al unui alt azil. 

Azilele groazei din Ilfov - Frații Godei rămân în AREST preventiv - Decizia pentru torționari

Tot joi, urmeaza sa ajunga in fata judecatorilor si Ovidiu Dumitra, fost politist, precum si Razvan Tincu. 

Cei 4 se prezinta pentru a contesta masura arestului preventiv pentru 30 de zile. Ei isi doresc o masura mai blanda, cum ar fi arestul la domiciliu sau control judiciar,

Reamintim ca aproximativ 100 de batrani au avut parte de tratamente inumane, ororile prin care au trecut acestia fiind descoperite in urma unor perchezitii la centrele sociale din Ilfov, dar si din tara.