MENIU

Laptopuri și calculatoare second hand și refurbished cu super-dotări. TOP OFERTE

Laptopurile și calculatoarele second hand sau refurbished sunt din ce în ce mai căutate în România. Am făcut o sortare a celor mai bune oferte.

Dacă prețurile unui laptop, unui calculator sau unei imprimante noi sunt inaccesibile pentru tine, varianta modelelor ce se găsesc second hand sau chiar refurbished te va încânta.

Prețurile sunt accesibile și calitatea este asigurată prin garanțiile extinse ale produselor. Tot ce trebuie să faci este să găsești modelul care te reprezintă cel mai bine.

Laptop refurbished – HP 6730b

Laptopurile refurbished sunt din ce în ce mai căutate pentru prețurile foarte avantajoase și uzura redusă de care dau dovadă. Un astfel de laptop este și modelul de la HP, 6730b.

Acest Notebook cu procesor Intel Core 2 Duo P8600 de frecvență 2.4GHz are o memorie de 4 Gb și un HDD de 160GB. În plus este dotat cu DVD-RW și un monitor cu diagonalp de 15 inch, LCD. Laptopul vine cu Windows 7 Professional instalat cu licență.

Întreaga ofertă o găsiți AICI.

Laptop second hand – HP ProBook 6550b

Recomandarea noastră de laptop second hand este tot un model de la HP, însă cu o configurație mai bună și la un preț foarte redus. HP ProBook este dotat cu un procesor de ultimă generație de la Intel Core I5-520m.

Harddisk-ul laptopului este unul pe care încap o mulțime de poze, filme și documente, de 500Gb SATA, iar memoria laptopului este de 4GB DDR3. Pentru acest model garanția este de 12 luni, deci poți sta liniștit în privința calității produsului.

Monitorul este unul mare, de 15,6 inch și are o rezoluție de 1366x768, folosește o tehnologie LED Backlight.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Calculator refurbished – Lenovo M81

Calculatorul de la Lenovo M81 este unul foarte puternic, care dispune de un procesor Intel Pentium Dual Core G630 de 2,6 Ghz, la un preț redus și cu o garanție de 36 de luni.

Calculatorul este dotat cu DVD-ROM și are preinstalat sistemul de operare Windows 7 Professional cu licență. Memoria este de 250 GB însă placa de bază supărtă adăugarea unui nou HDD. Calculatorul mai este dotat cu o placă video numai bună petru jocuri, Intel HD Graphics 2000, integrată în placa de bază.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Calculator second hand Fujitsu Siemens Esprimo E 5731

Acest calculator este dotat cu un procesor foarte bun de la Intel Core 2 Duo E8500 cu o frecvență de 3,16 GHz. Calculatorul nu are instalat un sistem de operare însă puteți opta pentru Windows 7 Premium sau Windows 7 PRO dacă doriți.

Garanția pentru acest calculator second hand este de 12 luni, are o memorie de 2048DDR și 160 GB HDD. Placa video și cea de sunet sunt integrate în placa de bază.

Întreaga ofertă pentru acest calculator second hand o găsiți AICI.

Imprimante second hand

Pentru cei care doresc achiziționarea unei imprimante second hand sau a unei multifuncționale, ofertele sunt cât se poate de avantajoase.

Imprimanta A4 de la HP LaserJet P2055DN are o garanție de 12 luni care poate însă fi prelungită până la 3 ani. Această imprimantă duplex este adaptată pentru formatul A4 și folosește tehnologia laser. Imprimanta printează doar monocrom, cu o viteză de 35ppm, la o rezoluție de 1200x1200. Consumul energetic al imprimantei este de 570W și poate fi alimentată într-o singură încărcare cu 300 de coli.

Mai multe informații despre ofertă AICI.

Imprimanta multifuncțională Lase A4 Kyocera

Această imprimantă multifuncțională de la Kyocera printează în format A4 și îndeplinește funcțiile de copiator, scanner, fax, imprimare duplex și scanare color. Ea folosește tehnologia cu laser și printează și scanează la o rezoluție de 600x600, cu un zoom de 50-200%.

Mai multe informații despre această imprimantă multifuncțională AICI.

Mai multe articole despre:
null