MENIU

Top 5 trucuri inteligente pentru Youtube pe care sigur nu le știi! Rămâi uimit

Platforma Youtube este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute din mediul online. Milioane de oameni o accesează și urmăresc videoclipuri și filme în orice moment. Însă nu mulți dintre ei știu că există câteva trucuri inedite pe care le pot aplica pentru a face experiența pe acest site mai plăcută și mai simplă.

Acestea sunt 5 trucuri de-a dreptul inteligente pentru Youtube, potrivit Bright Side:

1. Cum să faci GIF-uri?

Trebuie doar să adaugi cuvântul ”GIF” la începutul link-ului pentru Youtube. Vei fi redirecționat către creatorul de GIF-uri al Youtube, acolo unde setezi lungimea acestuia, pui un titlu și gata, GIF-ul poate fi distribuit printre prieteni.

2. Cum să găsești pagina artistului tău preferat?  

Simplu! Trebuie doar să scrii # + numele artistului (fără spațiu) în câmpul de căutare. De exemplu: #JessieJ

3. Cum să cauți melodii pentru karaoke?

MusiXmatch este o aplicație gatuită pentru Chrome, care oferă subtitrări pentru videoclipurile muzicale. Această aplicație conține versuri pentru mai mult de șapte milioane de melodii în 32 de limbi diferite.

4. Cum să afli ce melodie rulează într-un videoclip?

MooMa.sh vă poate ajuta să identificați orice melodie. Tot ce trebuie să faceți este să copiați linkul Youtube și să-l inserați în câmpul de căutare.

5. Cum să folosești “redarea automată”?

Comutați butonul “redarea automată” (Autoplay) pentru a preveni ca următorul videoclip să pornească automat odată ce cel pe care îl vizionați se va termina. 

Mai multe articole despre:
YouTube trucuri gif