MENIU

Top 5 ochelari de soare pentru barbati, care se poarta vara asta

StilPropriu.ro vine cu mai multe oferte bune pentru ochelarii originali de la Raybad si Oakley, doua branduri de traditie in acest domeniu. 

StilPropriu.ro – Toate ofertele pentru ochelari de soare pot fi vazute AICI.

StilPropriu.ro este un magazin online foarte nou, un proiect marca Realitatea.net, care vine cu o serie de reduceri si oferte excelente pentru multe produse. Pentru astazi va prezentam cele mai bune oferte de ochelari de soare originali, de cea mai inalta calitate.

StilPropriu.ro – Ray-Ban 1152N5 50mm

Aceasta pereche de ochelari originail de la Ray-Ban ofera proctie 100% uv, lentilele sunt polarizate rama e de culoare neagra. Oferta include si o reducere consistenta de la StilPropriu.ro si poate fi gasita AICI.

StilPropriu.ro – Oakley M2 Frame

Aceasta pereche de ochelari originala de la Oakley va va cuceri instantaneu prin designul deosebit pe care il prezinta. Este una ccesoriu ideal pentru a oferi o nota de eleganta clasica si calitatea asigurata de brandul Armani este inegalabila. Pretul poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Rayban

Mai scadem putin bugetul de achizitie dar ramanem in zona ochelarilor de lux de foarte buna calitate si de renume. Ochelarii Rayban RB8055 se incadreaza in ultimele tendinte in moda si sunt perfecti pentru cei cu un gust extrem de fin. Oferta poate fi gasita AICI.

StilPropriu.ro – Oakley Garage Rock

Daca sunteti in cautare de ceva cu adevarat deosebit, va recomandam aceasta pereche de ochelari de la Oakley, modelul Garage Rock, cu lentile deschide albastre si un design deosebit. Toate detaliile si pretul acestei perechi de ochelari Armani pot fi gasite AICI.

StilPropriu.ro – Rayban RB 3517

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este cea pentru modelul RB 3517 de la Rayban. Acesti ochelari au lentile rotunde, ceea ce ii face sa iasa in evidenta. Pretul acestor ochelari il gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
ochelari de soare stipropriu.ro