MENIU

Top 10 cele mai sexy blonde de la Hollywood

Margot Robbie

Blondele de la Hollywood se intrec in frumusete si in preferintele regizorilor pentru cele mai provocatoare roluri. Din noul val, Jennifer Lawrence este de departe preferata mai-marilor de la Hollywood, in vreme ce Jennifer Aniston si Cameron Diaz raman reginele incontestabile ale comediilor romantice.

Blake Lively  Frumoasa actrita din Gossip Girl nu este constienta de sex appealul sau.

"Sincer, sunt o persoana timida, iar parul meu este cel care imi da siguranta. Asa ca imi place sa il port desprins, pe spate, iar asta ma face sa par relaxata. Unele vedete prefera cocurile pe covorul rosu, dar pe mine ma fac sa par destul de rigida", spune Blake.

Care e secretul parului ei? Nimic mai simplu - isi aplica o masca pe care nu clateste complet de pe par. Apoi isi usuca parul, iar cand mai este doar putin umed si-l prinde intr-un coc si il lasa sa se usuce. Ii place sa foloseasca ulei de nuca de cocos extravirgin pe varfurile parului, inainte de samponare.

Jennifer Lawrence

Desemnata in ultimii doi ani "cea mai sexy", "cea mai frumoasa" si "cea mai dorita" vedeta, Jennifer Lawrence a reusit sa le detroneze pe multe dintre actritele deja consacrate in topul preferintelor barbatilor. Castigatoarea Premiului Oscar nu este doar frumoasa, este si extrem de carismatica si prietenoasa.

Margot Robbie

Dupa aparitia din Lupul de pe Wall Street, Margot Robbie si-a asigurat un loc fruntas in topul celor mai sexy blonde de la Hollywood.

Pana si Hugh Hefner a fost impresionat de frumusetea ei si i-a propus sa pozeze in Playboy, insa Margot a refuzat motivand ca nu mai vrea sa fie vazuta asa de apropiati. "Mi-am pus familia la multe incercari, nu mai vreau sa fac asta", a fost reactia actritei la oferta lui Hugh Hefner.

Jennifer Aniston

Desi nu are deloc noroc in dragoste, Jennifer Aniston este una dintre cele mai dorite actrite de la Hollywood. Ghinionul ei cel mai mare este ca, desi au trecut ani buni de cand s-a despartit de Brad Pitt, lumea inca o mai compara cu Angelina Jolie.

Dianna Agron

Actrita, cantareata, model si dansatoare, Dianna a devenit celebra in urma distributiei ei in serialul Glee.

Desi aparitiile ei pe covorul rosu sunt incantatoare, Dianna Agron recunoaste ca stilul ei este unul baietesc, descriindu-se ca fiind un "tomboy".

VEZI TOPUL AICI