MENIU

Toni Greblă s-a prezentat la sediul DNA, pentru a-și studia dosarul

Judecătorul CCR,  Toni Greblă, s-a prezentat la DNA, în această dimineață,  pentru  a-și studia dosarul și a vedea ce acuzații i se aduc.

”Azi am venit pt a vedea si eu de ce sunt acuzat, am impresia ca jduecarea mea a inceput in spațiul public de ieri. Dupa ce voi iesi, ca nu spun inainte de a vedea ce acuze mi se aduc, va voi spune ce am...”,a  spus Toni Greblă. 

Reamintim că DNA a trimis o cerere procurorului general al României, care o va înainta Senatului, prin care se cere aviz pentru arestarea preventivă și trimiterea în judecată a lui Toni Greblă, judecător CCR. Greblă, actual judecător CCR și fost senator PSD, este urmărit penal pentru infracțiunile de trafic de influență și constituire de grup infracțional organizat. 

 ”În conformitate cu prevederile legale şi constituţionale, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție - doamna Laura Codruța Kövesi a transmis procurorului general al P.Î.C.C.J referatul cauzei privind sesizarea Biroului permanent al Senatului României, în vederea declanşării procedurilor pentru obţinerea avizului necesar pentru arestarea şi trimiterea în judecată penală a suspectului GREBLĂ TONI , judecător la Curtea Constituţională a României”, se arată în comunicatul DNA. 

Mai multe articole despre:
0 DNA audieri prezentare decizii Toni Greblă deczii