MENIU

Toaletă de 50.000 de EURO, bani publici, într-o școală din Ialomița. Detaliile care au șocat

Toaleta de 50.000 euro, la scoala
<p>Toaletă de 50.000 de EURO, bani publici, &icirc;ntr-o școală din Ialomița</p>
<p>Toaletă de 50.000 de EURO, bani publici, &icirc;ntr-o școală din Ialomița</p>
<p>Toaletă de 50.000 de EURO, bani publici, &icirc;ntr-o școală din Ialomița</p>

O toaletă de 60 de metri pătrați a costat, în Ialomița, aproximativ cât o locuință, adică 50.000 de euro. În plus, într-unul dintre spațiile grupului sanitar, constructorul a montat closetul pentru bărbați și un vas de toaletă despărțite doar de o chiuvetă. Primarul spune că investiția a meritat, chiar dacă metrul pătrat a costat, din bani publici, peste 800 de euro.

Grupul sanitar care a fost inaugurat odată cu începerea școlii a costat aproape 50.000 de euro, bani care au venit din bugetul Consiliului Județean și cel Local.

De ce a costat atât de mult? Iată ce a răspuns primarul din localitatea Ograda, Lilian Badea, care vede altfel "complexitatea" construcției: "Depinde din ce punct de vedere se vede treaba. Nu e un simplu grup sanitar. El este alipit. El face grup comun cu școala".

În fotografiile postate chiar pe site-ul primăriei Ograda se vede cum s-au montat ferestre foarte mari chiar lângă vasele de toaletă din interior. Asta deși toaleta este la parter.

O altă idee cel puțin originală a fost montarea unui pisoar și a unei toalete în aceeași încăpere, fără niciun perete despărțitor.

Săptămâna aceasta, însuși președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a vizitat toaleta școlară de la Ograda și a lăudat calitatea lucrărilor.

Mai multe articole despre:
toaleta scoala ialomita