MENIU

Ţiriac: Ilie Năstase rămâne Ilie Năstase. O personalitate enormă

Ţiriac: Ilie Năstase rămâne Ilie Năstase. O personalitate enormă

Ion Țiriac a oferit marţi un răspuns președintelui WTA, Steve Simon, într-o scrisoare deschisă, după ce acesta s-a arătat deranjat de prezența lui Ilie Năstase la festivitatea de premiere a turneului de la Madrid, unde Simona Halep s-a impus.

Declarații tăioase ale lui Țiriac făcute azi la patinoarul pe care îl construiește la Otopeni:

"Dar cine ar trebui să dea începând de mâine dimineață trofeul meu? Babalugu? Sau cine? Nu, domnul Năstase a fost un om cu care mi-am împărtășit 50 de ani din viață! Așa va rămâne.

Ilie Năstase rămâne Ilie Năstase. O personalitate enormă despre care se vorbește și azi. Și nu pentru ce a spus despre Serena, ci pentru că e Ilie Năstase.

Îl știm toți, din când în când o mai ia pe arătură. Surorile Williams au fost mereu cele mai cuminți, cele mai sensibile. Venus a fost singura care mi-a scris o scrisoare de mulțumire. Pe Serena cine a incitat-o la treaba asta trebuia să-i spună că nu a fost nici o frază cu tentă rasistă.

Referitor la Fed Cup ce să spun? Și-a apărat echipa. Vă dați seama că a fost delegat un supervizor englez la un meci România - Anglia! Dar unde suntem, în Congo?

Cine sunt acești domni care au puterea de decizie de l-au suspendat imediat? Cum să suspenzi pe cineva fără să asculți. Adică el nu are voie să se apere?

A doua zi a fost acuzat de doamna căpitan din Anglia, asta după ce în prima zi au râs împreună la dineu. Mă mir că nu s-au pupat și s-au luat la alte treburi. Și a doua zi, vai ce insultate au fost. Chiar suntem tâmpiții satului?", a zis Țiriac conform Digi24.

Mai multe articole despre:
Ilie Năstase Ion Tiriac