MENIU

Tipul de sex incredibil pe care trebuie să îl încerci cel puţin o dată în viaţă

Tipul de sex incredibil pe care trebuie să îl încerci cel puţin o dată în viaţă

Dacă vrei să-ți condimentezi viața sexuală, aceste tipuri de sex îți vor schimba total perspectiva asupra actului sexual. Iată ce să încerci.

Sex din obligație - Nu ai nevoie de ocazie pentru a face sex. Dacă îl faci doar pentru că trebuie ai foarte multe șanse să îți întărești relația. În plus, sexul este foarte bun pentru a scăpa de stres și tensiune.

Sex amuzant - Încearcă ceva care poate părea prostesc la început. Dansează-i în poală sau pune-l să ghicească ce melodie fredonezi în timp ce îi faci sex oral. Încercați să va distrați împreună.

Sex fără...sex - Experții sunt de acord că intensitatea saruturilor și a atingerilor se poate pierde în relațiile pe termen lung. De aceea, renunţă la sex și încearcă să te concentrezi doar pe preludiu.

Sex alunecos - Sexul la dus poate fi sexy dacă îl faci um trebuie. Înainte, adu lubrifiantul în baie pentru că apa vă va face pielea din zonele intime să fie mai uscată.

Sex de tipul "am putea fi prinși" - Nu îți spunem să mergi în toaleta restaurantului, însă încercați să ieșiți din zona de confort. De exemplu, faceți sex cu lumina aprinsă sau în mijlocul sufrageriei.

Sursa: Prevention.com

Mai multe articole despre:
sex cuplu partidă de sex tip de sex