MENIU

Tinerii care au DISTRUS o pensiune din Capitală, în noaptea de Revelion, duși la AUDIERI: Printre ei se află și MINORI

Pensiune distrusă / Captură foto
Pensiune distrusă / Captură foto

8 dintre tinerii care au distrus o pensiune de Revelion au fost duși la audieri. Doi dintre cei care au ajuns în fața polițiștilor sunt minori, dar chiar și așa pot răspunde pentru faptele lor. 

Polițiștii bucureșteni au început identificarea celor zece tineri care au închiriat vila din Capitală, pe care ulterior au vandalizat-o.

În prezent, oamenii legii se folosesc în identificarea acestora de pozele pe care chiar ei și le-au făcut înainte să înceapă petrecerea de Revelion, în fața vilei închiriate. Aceștia au publicat imaginea pe rețelele de socializare, iar în fotografia făcută publică se vede cum unul dintre petrecăreți ține în mână o macetă. 

Cercetările în acest dosar sunt efectuate de Secția 14 Poliție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Cei 10 tineri sunt cercetați pentru distrugere. 

Reamintim că o pensiune din Capitală, închirată de un grup de tineri pentru noaptea de Revelion, a fost devastată de aceștia. Pereții au fost sparți, mobila distrusă, iar televizorul aruncat de la etaj. Potrivit proprietarului, pagubele se ridică la aproximativ 30.000 de euro.