MENIU

Ţi-e frică de dentist, dar ţi-au apărut carii? Uite cum poţi scăpa de ele chiar la tine acasă

Îngrijirea dinților este foarte importantă. Igiena regulată și controalele medicale ar trebui să facă parte din rutina oricăruia dintre noi. Însă în unele situații stomatologul nu este singura rezolvare a problemelor noastre. În caz că nu știai cariile pot fi tratate și în mod natural, daca ți-e frică să mergi la dentist sau nu ai timp.

Caria dentară este o leziune care distruge țesuturile dure ale dintelui, care poate deteriora atât interiorul cât și exteriorul dintelui. Una dintre principalele cauze ale cariilor este dieta ta.
Cel mai bun mod de a vindeca o carie este sa vă asigurați că îi dați organismului mineralele de care are nevoie. Asta include și mineralele de care dinții au nevoie.

Alimentele care te ajuta sa scapi de carii:

Lactate naturale, untul de cocos, carne de la animale hrănite cu iarbă, peşte, supe şi ciorbe de oase, legume crude şi gătite.

E bine să evitați:

Alimente procesate, dulciuri, leguminoase, nuci și semințe.

Uleiul de nucă de cocos previne și contribuie la vindecarea cariilor dentare prin atacarea bacteriilor care le cauzează.

Mod de preparare și administrare:

Ia două lingurițe de ulei de nucă de cocos. Mestecă bine până se topește. După ce devine lichid, trebuie să faci gargară timp de 15 minute. Dacă vrei rezultate rapide, folosește acest remediu de 2-3 ori pe zi în cel mult o lună de zile cariile dentare vor dispărea.

Mai multe articole despre:
dentist alimentaţie carii