MENIU

Eurovision Romania 2018: Trupa The Humans şi-a propus să câştige Eurovision 2018

THE HUMANS

The Humans Eurovision Romania 2018. The Humans este trupa care va reprezenta România la Eurovision 2018, cu melodia Goodbye. 

The Humans Eurovision Romania 2018. Trupa The Humans, compusă din Cristina Caramarcu (voce), Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară) şi Adrian Tănase (voce), s-a aflat pe primul loc în preferinţele publicului, cu 3277 de voturi.

The Humans Eurovision Romania 2018. „Mulţumim din suflet. Celor care ne-au votat şi celor care au crezut în noi. Astăzi împlinim un an”, le-au spus membrii trupei The Humans celor din sală.

The Humans Eurovision Romania 2018. Melodia lor a fost apreciată și în semifinală, obținând cel mai mare punctaj. Fiecare dintre cei 6 membri ai trupei The Humans rezonează în acelaşi mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock.

The Humans Eurovision Romania 2018. „Noi credem în Umanitate” – acesta este motto-ul sub care trupa își prezintă actul artistic.

The Humans Eurovision Romania 2018. „Toată paleta de emoții umane, reperul înalt al valorilor adunate din experiența de viață a celor șase muzicieni, exercițiul de empatie adunat în timp este ceea ce îi reprezintă. Muzica lor nu este un act mecanic de interpretare, ci o împărtășire de emoții, fără granițe între scenă și public. Muzica lor nu este doar o reproducere, ci un act de creație asumat”, potrivit eurovision.tvr.ro.

The Humans Eurovision Romania 2018. Cel mai recent single lansat de trupa The Humans – Goodbye – a fost compus de Alin Neagoe, Cristina Caramarcu şi Alexandru Matei.