MENIU

Testul suprem al atenției: Găsește fluturele ascuns între bujori în 15 secunde. Doar cei cu o minte ascuțită pot să-l zărească

Testul suprem al atenției: Găsește fluturele ascuns între bujori în 15 secunde

Dacă ești în căutarea unui provocări antrenante pentru mintea ta și vrei să îți verifici nivelul de atenție, ai venit la locul potrivit. Testul suprem al atenției te va pune în fața unei provocări complexe: găsește fluturele ascuns într-un decor plin de bujori frumoși. Dar aici stă marea provocare - ai la dispoziție doar 15 secunde pentru a-l găsi.

Uneori, suntem surprinși de puterea și agilitatea minții umane în fața unor provocări vizuale. Testul suprem al atenției este o modalitate minunată de a ne pune la încercare abilitățile cognitive și de a ne antrena creierul. Dovedindu-ți abilitățile de observație și capacitatea de a detecta detalii subtile, vei demonstra că ai o minte ascuțită și concentrată.

Testul de mai jos îți încearcă atenția la maxim, întrucât trebuie să găsești fluturele bine camuflat între bujorii roz. . Pentru a reuși, vei avea nevoie de o atenție focalizată și de o viteză de procesare a informațiilor superioară mediei.

Ce salariu primește Alexia Eram, fata Andreei Esca, la revista mamei sale

Rezultatul testului: 

Provocarea cea mare a fost faptul că și fluturele este de culoare roz, între atâția bujori de aceași culoare, doar de nuanțe diferite. 

 Fluturele este poziționat sus, în partea stangă a imaginii.

Frigul și sănătatea: Ce se întâmplă în corpul tău atunci când amâni să pornești căldura