MENIU

Testul japonez care îţi spune cum eşti tu în realitate. Trebuie să îl faci acum! Vei rămâne uimit

Testul japonez care îţi spune cum eşti tu în realitatea. Trebuie să îl faci acum! Vei rămâne uimit

Tindem să credem că deja știm tot ce ține de personalitatea noastră. Cu toate acestea, surprizele nu continuă să apară. În literatura japoneză există o carte care se numește ”Kokology” și este una dintre cele mai bine vândute la ora actuală. Această carte are jocuri psihologice, care sunt menite să îi ajute pe cititori să descopere cele mai ascunse trăsături ale personalității lor. Din toate jocurile și testele psihologice de acolo, unul singur se desprinde și iese din mulțime: testul cubului!

Testul cubului atrage după sine o serie de întrebări, care sunt proiectate intenționat să dezvăluie părți din tine care să arate cam în ce moment al evoluției tale te afli acum. Întrebările acestui test sunt astfel făcute încât să vizualizați ceea ce vă doriți cel mai mult, cu mențiunea că în tot acest timp ești pictorul propriei tale pânze, fără ca altcineva să intervină peste ea.

Testul în sine surprinde multe persoane, din cauza faptului că rezultatele sunt foarte exacte, odată ce ai răspuns la toate întrebările de acolo. Chiar dacă testul pare foarte banal la început, el devine mult mai interesant pe măsură ce îl parcurgi. Există unele lucruri la care noi nu ne gândim sau la care nu ne gândim serios, dar care ne pot afecta personalitatea într-un fel sau altul. Acest chestionar vă permite să vizualizați într-adevăr întreaga perspectivăa lumii voastre din acest moment.

Desigur, există o varietate de alte teste de personalitate, dar acesta rezonează cu toată lumea pentru că scoate la suprafață bucăți ale personalității noastre în cel mai simplu și ușor mod cu puțință.

Toți cei care au făcut acest test au avut rezultate diferite. Nimeni nu răspunde niciodată la fel. Fă acest test o dată și îți vei da seama cât de mult adevăr este ascuns în personalitatea ta, adevăr pe care nu ai crezut că ai fi în stare să îl descrii oricui.

Sursa: elli.ro

Mai multe articole despre:
test personalitate testul cubului