MENIU

Test de perspicacitate. Care dintre bărbați e interesat de o femeie? Răspunsul, în limbajul trupului

<p>Tes de perspicacitate</p>
<p>Tes de perspicacitate</p>
<p>Tes de perspicacitate</p>
<p>Tes de perspicacitate</p>

Limbajul trupului este extrem de important și dezvăluie multe despre ceea ce vor conștient sau nu ceilalți să ne comunice. Nu este ușor să citim limbajul trupului și să ne dăm seama despre ce gândesc ceilalți. Nu întotdeauna semnalele non-verbale coincid cu ceea ce o persoană afirmă!

Care dintre acești bărbați este într-adevăr interesat de o femeie?

Priviți cu atenție imaginea și spuneți care dintre acești trei bărbați este interesat de interlocutorul lui. Imaginați-vă că fiecare dintre ei vă privește în momentul conversației.

Interpretare: 

Bărbatul numărul 1

Acest bărbat este mai mult plictisit decât încearcă să vă cucerească! Nu este interesat de subiectul discuției.

Bărbatul numărul 2

În această situație, bărbatul este foarte interesat de femeia cu care discută: el încearcă să stabilească contactul vizual cu interlocutoarea lui și se aranjează (își îndreaptă cravata). El este eroul nostru!

Bărbatul numărul 3

Feriți-vă de el: acest bărbat se preface! O parte a feței sale este mai activă decât cealaltă. Este copleșit de emoții în contradictorii.

Dacă ați reușit să găsiți răspunsul corect, vă felicităm! A putea citi limbajului trupului este cu adevărat important deoarece atunci când o persoană este interesată de interlocutorul său, apar o serie de manifestări inconștiente, involuntare, care trădează acest lucru, independent de ceea ce va spune prin cuvinte.

SURSA

Mai multe articole despre:
limbajul trupului