MENIU

Terasă din Vama Veche, închisă după ce o angajată a fost confirmată COVID

Terasă închisă la Vama veche, după ce o angajață a fost confirmată COVID

Alertă pe litoral, după ce angajata unei terase a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Direcția de Sănătate Publică a declanșat o anchetă epidemiologică extinsă în acest caz pentru a fi identificate toate persoanele cu care a intrat în contact.  

Polițiștii care au ajuns la fața locului le-au cerut patronilor să închidă terasa. Aceasta a fost redeschisă după ce tot personalul a fost schimbat. Clienții care au frecventat localul în ultimele zile sunt în pericol. Autoritățile trag un semnal de alarmă să fie respectate toate regulile în vigoare: să fie dezinfectate mesele, să se mențină distanța de cel puțin 2 metri între mese, oamenii să își iginizeze mâinile frecvent și angajații teraselor să poarte mască de protecție. 
 
Prefectura Constanţa a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că de la debutul pandemiei cu noul coronavirus în județ au fost confirmate 352 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 19 persoane au decedat, iar 313 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.
 
Mai multe articole despre:
virus covid litoral vama veche