MENIU

Eugen Teodorovici, făcut praf după discursul către tineri

Sfaturile ministrului Finanţelor. Eugen Teodorovici, către tinerii studenți și absolvenți înscrişi în programul de internship al Guvernului a stârnit un val de furie şi ironii. Îndemnul lui Teodorovici către tineri de a nu lăsa pe mâine ce pot face azi i-a infuriat cel mai rău pe comentatorii de pe reţelele de socializare.

Teodorovici a postat câteva idei princicipale din discursul său de miercuri, dar efectul nu a fost chiar cel aşteptat. Fraza care a stârnit cele mia numeroase reacţii negative sau ironice a fost "Faceți la timp ceea ce trebuie făcut! Nu mâine, nu mai târziu, nu alta dată! AZI!"

"Ce papagal!! De exemplu cum faceti dvs??? Dati ordonante, apoi luati imprumuturi ca sa ce?? ....nu mai stati sa gândiţi...nuu!?", a scris unul dintre comentatori.

"Doar vorbe, nu faceți nimic concret!"

"Domnul ministru al finantelor este in campanie electorala pentru postul de presedinte al Romaniei! La minister a terminat treburile!

Si tu cand le faci latino-lover mic ce esti? Tu de ce nu le faci la timp? Aveti gurile alea pline de c...t, si un tupeu fantastic sa le mai deschideti", sunt doar câteva dintre mesajele critice la adresa lui Eugen Teodorovici.

Un mesaj îl acuză pe Teodorovici că ar fi trădătorul lui Dragnea, în timp ce altul îi recomandă să se ducă alături de fostul lideri PSD. 

Vezi aici toate comentariile la adresa ministrului Finanélor, Eugen Teodorovici. 

Mai multe articole despre:
Eugen Teodorovici