MENIU

Tentativă șocantă de sinucidere: un tânăr și-a înfipt un CUI în inimă

Tânărul şi-a introdus obiectul ascuţit în corp cu mâna

Un tânăr a recurs la o şocantă metodă de sinucidere, ajungând la spital în stare gravă deoarece şi-a înfipt un cui în zona inimii. Atenție, detaliile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Neamţ au intervenit la un caz mai puţin obişnuit de tentativă de suicid, şocând modul cum a acţionat un tânăr în vârstă de 28 de ani pentru a încheia socotelile cu viaţa. 

Apelul pentru ajutor la 112 a fost dat în ziua de 24 aprilie 2021, din comuna Grumăzeşti. La locul indicat a plecat o autosanitară de la Staţia Târgu Neamţ, cadrele medicale constatând că victima era în stare gravă, cu o plagă penetrantă toracică, în zona inimii având înfipt un cui. 

Ceea ce a surprins echipajul Ambulanţei a fost şi faptul că tânărul şi-a introdus obiectul ascuţit în corp cu mâna, încercând astfel să-şi curme zilele.

"24.04.2021, ora 13:08, Curechiştea, comuna Grumăzeşti. Pacient sex masculin, 28 ani cu diagnostic tentativă de suicid, plagă penetrantă hemitorace stâng. Pacientul a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Târgu Neamţ", se arată într-un comunicat emis de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Neamţ, citat de adevarul.ro. Se bănuieşte că cel în cauză a recurs la acest gest extrem pe fondul unor neînţelegeri cu membrii familiei, unele surse susţinând că se întorsese acasă de aproximativ un an, după ce ispăşise o pedeapsă privativă de libertate în urma unei condamnări.