MENIU

Tentativă de suicid: Un bărbat a sărit de la etajul 4 al unui apartament din Bistrița

Tentativă de suicid: Un bărbat a sărit de la etajul 4 al unui apartament din Bistrița

Un bărbat originar din București, dar care locuiește în Bistrița de circa doi ani, a sărit, miercuri după-amiază, din apartamentul de la etajul 4, în care locuia împreună cu concubina sa, polițist , angajata compartimentului de analiză. La scurt timp, în apartamentul în care cei doi locuiau împreună, a avut loc o explozie polițista, dar și alte persoane aflate în zonă, printre care și o gravidă, au fost rănite de materialele sărite în urma exploziei.

Bărbatul din București se pare că suferea de o depresie severă din cauza unor eșecuri pe care le suferise în utima perioadă. Mai mult, înainte de a se muta la Bistrița, acesta a trecut printr-un divorț dureros, după o căsătorie care nu a mers deloc și din care a rezultat și o fetiță care suferă de un handicap sever.

Venit la Bistrița, bărbatul a încercat să își refacă viața. Evident a încercat să își caute un loc de muncă, dar fiind adeptul concursurilor fără pile și alte intervenții, bărbatul a înregistrat noi eșecuri. Așa au apărut discuțiile în noua sa familie și lucururile au început să scârțâie.

În final, bărbatul a decis să își încheie socotelile cu viața. Da nu a vrut să plece singur, dincolo. Miercuri, și-a așteptat concubina, care se reîntorcea dintr-o excursie din Moldova împreună cu fiica ei. Bărbatul le-a urmărit pe cele două până când au intrat în scară, apoi s-a aruncat de la etajul 4 al blocului. Înainte însă, bărbatul a realizat o instalație improvizată care să declanșeze o explozie provocată de gaz, încercând astfel să provoace și rănirea soției și a fiicei sale. Când a sărit, bărbatul a strigat „Adio iubita!” și s-a aruncat în gol! A aterizat pe o porțiune de pâmânt pe un petec cu iarbă.

După ce salvatorii au fost apelați prin 112 și au ajuns la fața locului, bărbatului i s-a acordat primul ajutor. Lângă acesta se afla concubina, dar și alți martori.

Mai multe detalii pe realitateadebistrita.net

Mai multe articole despre:
sinucidere