MENIU

Tentativă de suicid, în capitală! Poliția a intervenit de urgență

Pe fondul consumului de alcool, un bărbat din București a amenințat că se aruncă de pe un bloc, joi seară, în timp ce striga cu putere că nu mai poate suporta, dar a fost salvat, în timp util, de un agent de poliție.

După ce minute în șir bărbatul a amenințat că se va arunca de pe acoperișul blocului, un agent de poliție a urcat pentru a discuta cu el. A discutat minute întregi cu sinucigaşul, a tras de timp, s-a retras, a revenit. L-a convins pe individ să se retragă de pe marginea acoperişului, l-a imobilizat într-o poziţie sigură şi apoi i-a pus cătuşele, după care amândoi au coborât pe trepte scării B spre maşina Poliţiei.

„Am fost solicitat pentru acest eveniment. Îl ştiu pe M.C., în vârstă de aproximativ 30 de ani. Face asemenea gesturi pe fondul consumului de alcool. S-a tăiat acum ceva timp în Parcul Victoria. La fel, a avut probleme în Centrul Social de Urgenţe «Phoenix». Anticipam, aşadar, cum se va comporta, pe asta m-am bazat atunci când am negociat cu el”, a declarat agentul Hagiu, potrivit observator.tv

Conform protocolului, bărbatul a fost internat pentru 48 de ore la Secţia Psihiatrie Tulcea, acolo unde a mai fost reţinut în alte dăţi.

Mai multe articole despre:
poliţie sinucidere