MENIU

Tensiuni în PSD Giurgiu după nominalizarea lui Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor

Razvan Cuc

Posibila revenire a lui Răzvan Cuc la şefia ministerului Transporturlor agită spiritele în PSD Giurgiu, de care acesta aparţine. Nicolae Bădălău, preşedintele organizaţiei, a precizat că la nivel local omul susţinut de social-democraţii giurgiuveni este senatorul Cristian Marciu, iar preşedinte CJ Giurgiu Marian Minea a declarat, la Realitateas TV, că nu crede că lucrurile vor rămâne aşa. 

Marian Minea a declarat că informaţia privind posibila revenire a lui Răzvan Cuc la ministerul Transporturilor a stârnit nedumerire, dar nu crede că Liviu Dragnea va trece peste părerea organizaţiei.

"Nu cred că va rămâne această propunere, ne-am exprimat clar că propunerea noastră este Cristian Marciu (fost preşedinte al CJ Giurgiu - N.R), ţinând cont atăt de pregătirea sa, de activitatea politică şi administrativă", a declarat Minea la Realitatea TV.

Întrebat de ce nu-l susţine pe Cuc, Minea a întrebat, ironic, "dacă aţi văzut vreun kilometru de drum în mandatul lui şi nu l-am văzut eu?".  

Preşedintele CJ Giurgiu a precizat că nu s-a discutat despre o eventuală reacţie în cazul în care totuşi Răzvan Cuc va fi numit, din nou, ministru al Transporturilor, dar a precizat că i se vor cere explicaţii liderului organizaţiei, Nicolae Bădălău. 

Scandal monstru în PSD Argeş, Rădulescu "Mitralieră" printre demisionari