MENIU

Bebino din Berceni a fost condamnat la 10 ani de ÎNCHISOARE! A pus la cale o răzbunare de tip mafiot împotriva unui alt membru al lumii interlope

Decizie de ultimă oră în cazul temutului Bebino din Berceni. Interlopul a fost condamnat la 10 ani de închisoare, după ce a pus la punct un atac mafiot de răzbunare asupra unui alt interlop din București! 

Interlopul care a pus la cale un atac mafiot a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Decizia instanței a provocat reacții în lumea interlopă din Capitală, iar rivalii nu au întârziat să lanseze amenințări. 

Marius Alecu, cunoscut în lumea interlopă drept Bebino, a pus la cale o răzbunare de tip mafiot împotriva unui alt membru al lumii interlope. Bebino l-a suspectat pe acesta că ar fi „ciripit” procurorilor, în dosarul în care el era judecat pentru tentativă de omor. Imediat după ce s-a aflat că Bebino a fost condamnat, unii dintre rivalii săi au început să-l amenințe pe platformele de socializare.

Bebino a devenit cunoscut publicului în vara lui 2019, când s-a bătut, pe un tren viran din Văcărești, Sectorul 4, cu Nicușor Dumitrescu, alias Bibiloi. Lupta câștigată de Bebino a fost filmată, iar imaginile au ajuns în presă. De atunci, acesta a devenit un membru important al grupării Sportivilor.

Mai multe articole despre:
interlop bebino berceni