MENIU

Televizoare OLED vs. QLED. Care e diferenta si cat costa fiecare

Puteti consulta intreaga oferta pentru televizoarele cu tehnologie OLED AICI 

si QLED AICI 

Doriți să achiziționați un nou televizor pentru noul apartament sau vreți să îl înlocuiți pe cel vechi care este depășit de noua tehnologie?
Aducem câteva idei practice despre ce opțiuni aveți. Poate ați auzit vorbindu-se des depre OLED sau QLED. Chiar dacă termenii seamană, aceștia semnifică tehnologii diferite.


Display-ul QLED - Quantum-dot Light Emitting Diode, iar cel OLED - Organic Light Emitting Diode


QLED a fost implementat de brandul renumit Samsung, iar panoul unui televizor care folosește această tehnologie are iluminare din spate. Quantum dot înseamnă niște mici molecule care, lovite de lumina de fundal, emit propria lor culoare și intensitate.


În timp ce un ecran OLED va emite lumină, datorită pixelilor care se autoiluminează, având o claritate și intensitate mult mai bune. Imaginea va fi cat mai apropiată de cea reală, în timp ce la QLED puteți observa ca negrul nu este atât de intens, având chiar nuanțe de gri în anumite porțiuni.


De asemenea, producătorul Samsung specifică ca tehnologia implementată de ei, QLED poate oferi un HDR mai bun. Contrastul și culorile se pot schimba în funcție de unghiul din care priviți, în timp ce la OLED nu se va întampla asta.


Acestea fiind spuse, depinde doar de dumneavoastră ce alegere veți face, în funcție de buget și preferințe. Prețurile se situează între 4.000 și 17.000 de lei pentru QLED, iar pentru OLED costurile pot ajunge și la 80.000 de lei.

Iata selectiile noastre pentru televizoarele OLED:

Televizor OLED Smart LG OLED 55B7V
Cei de la LG ne aduc un model OLED 55B7V ce dispune de tehnologie 4 K Ultra HD și are o diagonal perfecta de 139 de centimetri. Pe site-ul eMAG.ro îl găsiți la un preț promotional de 7.299,99 lei, cu o reducere de 31%. Oferta poate fi vizualizată AICI 

Televizor OLED Smart Sony 55A1


Brandul renumit Sony aduce pe piața electrocasnicelor modelul 55 A1 cu o diagonală de 138.8 cm si tehnologie 4K Ultra HD. Este un smart TV fabricat în anul 2017. Pentru imagini clare, 8 milioane de pixeli cu autoiluminare au o precizie înaltă pentru experiențe vizuale de neegalat. Pret 11.999,99 lei cu o reducere eMAG de 6.000 de lei.
Detalii despre produs gasiti AICI 

Televizor OLED Smart LG 55EG9A7V


A treia opțiune este tot un TV Smart de la LG, cu o diagonală de 139 de centimetri, Full HD. Ce este diferit? Prețul redus la jumătate. 4.499, 99 lei, redus cu 4.500 de lei
Oferta completă poate fi văzută AICI 

Iata propunerile noastre pentru televizoarele QLED:


Televizor QLED Smart Samsung 55 Q6F


Acest model dispune de tehnologie a ecranului QLED, 4 K Ultra HD și are o diagonală de 138 de centimetri. Vine cu o reducere de 37%, care spunem noi merită atenția dumneavoastră.
Produsul îl puteți găsi AICI 

Televizor QLED Curbat Smart Samsung 65Q7C


Brandul cunoscut Samsung aduce modelul 65Q7C. Cu un design modern, ecranul său este unul curbat și are o diagonal de 163 de centimetri pentru un adevărat cinema în confortul casei. Aceste produs are o reducere de 25% și îl puteți găsi AICI 

Televizor QLED Smart Samsung, 123 cm, 49Q7F, 4K Ultra HD


43% reducere pentru modelul QLED 49 Q7F al celor de la Samsung. Cu o rezoluție Ultra HD/4K, cu ecran plat și Wi-fi integrat poate fi o opțiune dacă vreți să schimbați vechiul TV. Detalii despre ofertă puteți găsi AICI 


Puteti consulta intreaga oferta pentru televizoarele cu tehnologie OLED AICI 


si QLED AICI 

 

Mai multe articole despre:
null