MENIU

Telekom România, surpriză pentru clienți

Telekom Romania

Telekom Romania a lansat un nou tip de abonament. Toate detaliile sunt mai jos.

Telekom Romania a lansat un abonament de servicii de telecomunicații mobile care poate fi încheiat fără o perioadă minimă contractuală, pentru 5 euro/lună, a scris profit.ro.

Oferta Telekom România este valabilă pentru orice client de servicii mobile care are sau va opta și pentru servicii fixe.

Citește și: Veste foarte proastă pentru abonații Telekom România. Anunț de ultimă oră!

În alte condiții, oferta Telekom Romania este disponibilă de la 7 euro/lună pentru servicii de telecomunicații mobile.

Denumit Mobil 5, noul plan tarifar include internet mobil 4G nelimitat și minute naționale nelimitate, fără nicio obligație de a plăti despăgubiri sau taxe de reziliere în cazul încetării contractului. Citește aici detalii!

Citește și: Telekom România. Dezvăluire bombă. Ce se ascunde în spatele ofertei Telekom cu net nelimitat

Telekom România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, are afaceri anuale de aproximativ un miliard de euro, conform zf.ro.

Grupul Telekom România a anunțat în decembrie 2017 că toate operațiunile sale mobile, respectiv cele ale Germanos Telecom, Sunlight și Telemobil (fostul Zapp), au fuzionat într-o singură entitate - Telekom România Mobile Communications (n.a fostul Cosmote). Fuziunea s-a realizat pe 1 decembrie 2017, cu scopul de a conduce la o structură organizațională mai eficientă.

Telekom România Mobile Communications (fosta Cosmote) este detinut de Cosmote Mobile Communications (69,99999874% din actiuni), Telekom România Communications (30%) și acționari persoane fizice (0,00000126%).