MENIU

Telekom România a venit cu o veste bombă pentru abonați

Telekom Romania

Telekom România va majora prețurile abonamentelor, ca urmare a creşterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicaţii.

Telekom Romania va majora preţurile abonamentelor din portofoliul fix şi mobil, pentru clienţii rezidenţiali şi de business, începând cu 15 aprilie 2019, ca urmare a creşterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicaţii, fiind astfel cea de-a doua mare companie din telecomunicaţii care-şi majorează tarifele în acest an.

Suprataxa impusă de OUG 114 ar putea fi unul dintre motive, deşi grupul nu precizează acest aspect în comunicat, a scris adevarul.ro.

Chiar şi în aceste condiţii, clienţii vor continua să beneficieze de servicii de înaltă calitate, la preţuri competitive, informează compania într-un comunicat de presă remis astăzi.

CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII DESPRE DECIZIA TELEKOM ROMANIA!

"Preţul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) şi pentru fiecare abonament mobil, pentru clienţii rezidenţiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei, începând cu 15 aprilie 2019. Această majorare nu se aplică opţiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe, se mai arată în comunicat.

Clienţii business vor primi o notificare scrisă în care sunt anunţaţi, de asemenea, de schimbări aferente contractelor", a scris și bursa.ro.