MENIU

"Teen Takeover" - PROVOCAREA EXTREMĂ care face ravagii în SUA. Liber la HAOS: zeci de tineri, conduși de noul curent - VIDEO

Provocare SUA/ Captură Twitter

O altă provocare extremă apărută pe internet face ravagii în rândul tinerilor din SUA. „Teen Takeover” care înseamnă „Tinerii preiau controlul”, este o mișcare prin care adolescenții vor să iasă în evidență în timp ce distrug mașini și magazine și atacă oamenii de pe stradă. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional. 

Provocarea „Teen Takeover” a luat naștere pe rețelele de socializare din SUA. De atunci mai multe grupuri de adolescenți au luat cu asalt orașul și au provocat haos.

Tinerii rebeli au încercat să încalce regulile orașului, inclusiv să pătrundă într-un parc interzis celor sub 21 de ani după anumite ore. Unii adolescenți din grup au sărit pe mașinile parcate în oraș, au spart geamurile și au atacat oamenii din interior.


O femeie a declarat că soțul ei, aflat la volan, a fost atacat după ce un grup de adolescenți a sărit pe parbrizul mașinii. Bărbatul a fost dus la spitalul local pentru îngrijiri medicale. În urma incidentelor, doi copii de 6 și 17 ani au fost împușcați și au fost și ei transportați la spital.

Polișiștii au împânzit orașul și au tras mai multe focuri de armă pentru a calma spiritele. Localnicii au fost sfătuiți să rămână în case. 

 

Citește și Copil de 13 ani, mort în urma unei provocări pe TikTok. Compania susține că n-a observat pericolul

Mai multe articole despre:
provocare tiktok tineri sua