MENIU

Teatru pe şantier! Cuc a "rupt" un contract a cărui reziliere era anunţată din martie

Abia au pornit și se opresc

Ministrul Transportuilor Răzvan Cuc a anunţat, joi, rezilierea contractului cu firma spaniolă care lucrează la centura oraşului Mihaileşti. Anunţul a fost făcut în prezenţa tuturor televizinilor, invitate la o "vizită de lucru", ministrul invocând  neregulile descoperite la faţa locului. Cu toate acestea, în urmă cu aproape două săptămâni, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii (CNAIR), Narcis Neaga.

În faţa jurnalilştilor, Răzvan Cuc s-a lăudat  că a venit într-o vizită neanunţată şi că nu mai poate tolera lipsa de activitate pe şantier.

„Vorbim de 12 luni din 2016, trebuia în 2017 terminată. Suntem în 2019. Am mai avut discuții și în mandatul meu din 2017. Am venit și le-am spus „oameni buni, mobilizați-vă și lucrați!”. Oamenii cred că au altă agendă și vorbesc cu altcineva”, a afirmat ministrul Transporturilor.

Pe 23 martie, când au fost anunţate planuruie pentru porţiunea de 3,2 kilometri o şoselei de centruă de la Mihileşti, directorul CNAIR Naris Neaga a precizat că pe porţiunea respectivă va fi reziliat contractul, din cauza întârzzierilor şi a lipsei de implicare, iar lucrările vor fi făcute în regie proprie.

Ministrul Cuc zboară de pe șantier pe șantier

Pe şoseaua de centură a oraşului Mihăileşti, din judeţul Giurgiu, a rămas fără permis senatorul PSD Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu. Acesta a fost prins de poliţişti circulând cu o viteză de 125 de kilometri pe oră. 

Mai multe articole despre:
Bacău razvan cuc cnair