MENIU

Te întorci acasă în a doua zi de Paşte? UNDE se circulă BARĂ LA BARĂ

<p>Jumătate de milion de rom&acirc;ni uită să/și facă RCA-ul</p>

Intrarea în Bucureşti pe DN1 sau cea de pe autostrada Bucureşti-Piteşti sunt foarte aglomerate luni, în jurul orei 17.00, când foarte mulţi bucureşteni se întorc acasă după sărbătorirea Paştelui.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii sau a vreunui eveniment rutier.

În ceea ce privește fluența traficului pe arterele importante, precizăm că se circulă greu, bară la bară, pe sensul către capitală al DN6 Alexandria – București, între localitățile giurgiuvene Naipu și Mihăilești.

De asemenea, valori crescute de trafic sunt semnalate și pe sensul către București al Autostrăzii A1 și al DN1, între stațiunile montane prahovene Azuga și Sinaia, fără însă a fi semnalate probleme majore.

Pentru prevenirea accidentelor grave pe drumurile publice, poliţiştii rutieri îi sfătiesc pe conducătorii auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să păstreze o distanță corespunzătoare față de vehiculele dinainte și să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Mai multe articole despre:
trafic circulaţie auto