MENIU

"Te cunosc foarte bine, ia-ţi un şerveţel!". Surpriza emoţionantă făcută de un tânăr iubitei lui

Tânărul i-a făcut o surpriză iubitei lui

Iubirea dă sens vieţii. Iar iubirea se poate exprima în moduri diferite. Robert Irimie, un tânăr albaiulian, şi-a  surprins iubita de ziua ei printr-un mod inedit. Un gest prin care a stârnit emoţii nu doar în sufletul ei, ci şi al miilor de internauţi care au văzut asta pe reţelele de socializare.

Tânărul îndrăgostit a postat în continuarea mesajului de mai jos, un videoclip emoţionant, prin care a încercat să-şi exprime dragostea faţă de ea, scrie ziarulunirea.ro.

"În sfârşit a venit şi ziua asta, ştiu că ai aşteptat foarte mult surpriza, dar asta e doar o parte din ceea ce o să primeşti. Îţi mulţumesc foarte mult pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine. Tu ai fost mereu lângă mine când am avut nevoie, mereu m-ai înţeles şi mereu mi-ai ascultat toate prostiile. Abia aştept să te văd şi să te strâng în braţe. Din păcate s-a nimerit să te răceşti fix de ziua ta. Îţi doresc toată sănătatea din lume şi sper că o să te faci bine cât mai repede posibil. Nu mă mai lungesc. Mai jos ai “continuarea mesajului". Sper să-ţi placă. La mulţi ani, iubito ! TE IUBESC!"