MENIU

Taximetristul care a agresat sexual şi tâlhărit o tânără în Bucureşti a fost arestat

Un bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie şi agresiune sexuală asupra unei tinere de 23 de ani, a fost reţinut luni de poliţişti. Săptămâna trecută, tânăra a făcut o plângere la Poliţie. Ea a povestit că a fost agresată sexual și tâlhărită de un taximetrist.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti imediat după ce a fost depusă plângerea, precum şi pe baza datelor obţinute din audierea mai multor persoane, a fost identificat şi reţinut un bărbat de 35 de ani, care, până în urmă cu puţin timp, a activat ca taximetrist.

Acesta a fost audiat, iar din coroborarea declaraţiei acestuia cu probele obţinute pe parcursul cercetării s-a reuşit recuperarea telefonului mobil, a genţii, precum şi a unei părţi din bunurile aflate în interior ( produse cosmetice), descrise de partea vătămată în plângere, anunţă poliţiştii într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Poliţiştii au precizat că, din investigaţiile făcute, a rezultat că bărbatul, la momentul incriminat, activa ca taximetrist la o altă firmă decât la cea la care s-a făcut referire în plângerea persoanei vătămate. Victima a povestit că agresorul este taximetrist la SPEED TAXI.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie în formă calificată, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Mai multe articole despre:
taxi abuz sexual tâlhărie taximetrist agresiv