MENIU

Taximetrist din Teleorman, bătut în timpul serviciului de un om de afaceri aflat sub influența alcoolului

Taximetrist din Teleorman, bătut în timpul serviciului de un om de afaceri aflat sub influența alcoolului

Un taximetrist din județul Teleorman a fost victima unui atac violent comis de un om de afaceri în stare de ebrietate. Agresorul este Virgil Mocanu, patronul ștrandului din municipiul Roșiorii de Vede.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Roșiorii de Vede, s-a prezentat la sediul poliției pentru a relata incidentul. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Teleorman, victima a declarat că a fost agresată de către un individ la ușa căruia fusese chemat prin dispecerat.

Din cercetările preliminare, se pare că evenimentul a avut loc în jurul orei 3:50 dimineața, în timp ce taximetristul se afla în timpul programului său de lucru. Acesta a răspuns la o comandă primită prin intermediul dispeceratului companiei de taxi și s-a deplasat la domiciliul clientului. La sosirea la destinație, un bărbat în vârstă de 51 de ani a ieșit din curtea locuinței și s-a apropiat de autoturismul taxi. Fără nicio provocare, individul i-a adresat taximetristului injurii și apoi l-a lovit în zona feței și a pieptului.

În urma acestui incident șocant, un dosar penal a fost întocmit, cu acuzația de lovire sau alte violențe. Cercetările sunt în curs și sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la o agresiune săvârșită asupra unui bărbat din municipiul Roșiori de Vede, spre corecta informare a opiniei publice, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 4.00, la sediul Poliției Municipiului Roșiori de Vede s-a prezentat un bărbat, de 29 de ani, din localitate, care a sesizat faptul că ar fi fost agresat de către un bărbat pe care îl cunoaște.

Din cercetările preliminare a reieșit faptul că, la data de 23 octombrie, în jurul orei 3:50, în timpul programului de lucru, bărbatul fiind angajat ca șofer de taxi, s-ar fi deplasat la domiciliul unei persoane, ca urmare a unei comenzi primite prin dispeceratul societății de taxi. 

În acel moment, din curtea imobilului ar fi ieșit un bărbat, de 51 de ani, care i-ar fi deschis portiera autoturismului, i-ar fi adresat injurii și l-ar fi lovit în zona feței.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Reamintim faptul că, potrivit prevederilor legale, se exceptează de la accesul liber al cetățenilor „informațiile privind procedura în timpul anchetei penale sau disciplinare, dacă se periclitează rezultatul anchetei, se dezvăluie surse confidențiale ori se pun în pericol viața, integritatea corporală, sănătatea unei persoane în urma anchetei efectuate sau în curs de desfășurare", a transmis IPJ Teleorman.

Bărbatul agresat a făcut demersuri pentru a obține un certificat medico-legal și a primit concediu pentru îngrijiri medicale. Acesta este în continuare speriat de tot ce i s-a întâmplat și de amenințările venite din partea familiei lui Virgil Mocanu, care proferă injurii pentru al face să renunțe la demersurile legale.

Mai multe articole despre:
taximetrist batut teleorman