MENIU

Taximetrist acuzat de clienți că i-a amenințat cu moartea pentru că i-au lăsat bacșiș puțin

Sursa foto: Arhivă

Un taximetrist din Brașov este acuzat de clienți că i-a amenințat cu moartea și a plecat cu bagajele din mașină, pentru că a primit prea puțin bacșiș. Oamenii și-au recuperat bunurile de abia după ce i-au văzut mașina în trafic, iar apoi au depus plângere.

„Taximetristul a pus aparatul de taxat, ajungand la adresa sus menţionată, pe aparatul de taxat era afişată suma de 7,80 lei, eu fiind în vârstă de 65 ani, i-am înmânat taximetristului suma de 10 lei (cu 2.20 lei mai mult peste suma care era afişată pe ceasul de taxat). După care taximetristul mi-a solicitat alţi 2 lei peste cei 10 lei ca şi ciubuc, i-am spus că i-am dat suma de 10 lei. Mi-a solicitat să îi mai dau înca 2 lei în plus, să fie cel putin 4 lei ciubuc. Cerandu-i bonul fiscal, taximetristul a refuzat a înmâna bonul fiscal”, a relatat un brașovean care a urcat în taxi relatează publicația brașov.net.

Mai mult, clienţii spun că taximetristul a devenit recalcitrant şi i-a ameninţat pe cei trei pasageri.

„Taximetristul a sărit la bătaie, să mă bată, a fugit cu suma de 10 lei şi fără a mai înapoia bagajele pasagerilor, ale noastre. Aveam bani, telefon, lucruri personale, acte, pur şi simplu a fugit şi cu banii şi cu bagajele personale”, a mai spus bărbatul care explică faptul că a fost ameninţat cu moartea. „Mi-a spus încă o odată… bine ca ştiu unde stai că voi veni cât de curând să te omor, te fac praf, că uite ce muschi am eu.”

Pasagerul a mai spus că a reuşit să îşi recupereze bunurile doar după ce a văzut mașina în trafic.

După incident pasagerul a făcut reclamaţie la Poliţie, la Primăria Braşov, dar şi la firma de taxi. Polițiștii au confirmat primirea sesizării, relatează sursa citată.