MENIU

Taverna deschisă de Florin Călinescu, închisă de ANPC. Reacția vedetei: ”Foarte bine, dacă au găsit mizerie...” 

Florin Călinescu / Foto: Inquam Photos

Cunoscutul actor și om de televiziune Florin Călinescu a deschis, în urmă cu 20 de ani, în parcul Tineretului, din București, taverna „La Călinescu”, care acum a fost închisă de ANPC pentru nereguli.

Taverna ”La Călinescu” nu-i mai aparține însă de mult timp lui Florin Călinescu.

„Nu știu, eu n-am treabă cu taverna. I-am lăsat numele acolo, n-am trecut pe acolo de vreo 5 ani. Niște oameni pe care i-am cunoscut de-al lungul vremii m-au rugat să se ocupe ei, ca un fel de franciză. Nu mă mai ocup de afacere de vreo 15 ani”, a spus Florin Călinescu, pentru Bugetul.ro.

„Poate că e ceva justificat, habar n-am. Mai e ceva. E de ajuns ca unul să aibă o treabă cu tine și să spună că nu i-a plăcut mâncarea sau a făcut o alergie.Taverna cred că e de vreo 20 de ani și nu am avut nicio reclamație la ea, mi s-ar părea suspect, dar dacă au găsit mizerie, foarte bine, să o închidă.Astea sunt chestii temporare, nu se închide pe viață. Din câte știu eu, până când m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamație. Cred că în România, dacă vrei să închizi, poți să închizi totul”, a subliniat Florin Călinescu.

Mai multe articole despre:
florin calinescu taverna la calinescu