MENIU

Tatăl unei adolescente de 15 ani din Craiova a fost reținut după ce și-a bătut crunt fiica - Bunica fetei a sunat la poliție

Arestat

Caz șocant la Craiova! O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost bătută crunt de tatăl ei sub ochii îngroziți ai bunicii. Totul după ce minora a plecat de acasă neanunțat. Părintele care a vrut să îi aplice o corecție a fost reținut pentru 24 de ore. 

Bunica fetei a fost cea care a sunat la 112. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 44 de ani și au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. Tatăl agresiv urmează să se prezinte în fața instanței unde riscă să fie decăzut din drepturile părintești. 

"În noaptea de 05 decembrie, polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă în familie. În fapt, în cursul zilei de 04 decembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că bărbatul şi-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 15 ani. Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în seara zilei de 04 decembrie a.c., în jurul orei 18.45, pe fondul unui conflict în familie, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe fiica sa, aceasta suferind leziuni. Având în vedere natura evenimentului, polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. Totodată, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă în familie", a transmis IPJ Dolj.

Mai multe articole despre:
Arestat craiova