MENIU

Tatăl Mădălinei Manole face dezvăluiri şocante despre fiica sa

Tatăl Mădălinei Manole face dezvăluiri şocante despre fiica sa

Tatăl Mădălinei Manole se roagă în fiecare zi ca vinovaţii pentru moartea fiicei sale şi pentru tăinuirea adevărului să fie pedepsiţi de justiţia divină. Ion Manole a mărturisit, pentru "ring", că arestarea vânzătorului de otravă Sorin Urziceanu, încheierea colaborării dintre firma lui Petru Mircea şi ProTV şi problemele avocatei care l-a apărat pe Puiu sunt semne care îi dau speranţă că se va face dreptate.

La aproape cinci ani de la moartea Mădălinei Manole, tatăl artistei continuă să primească mărturii incredibile de la oameni care i-au cunoscut fiica sau deţin informaţii valoroase.

Bărbatul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole, la închisoare pentru trafic de persoane

"Primesc tot felul de scrisori de la cei care ştiu diverse lucruri despre felul în care convieţuia Mădălina cu Petru Mircea. Unii sunt vecini ai cuscrilor de la Botoşani, alţii doar admiratori care au întâlnit-o pe fata mea în anumite momente de cumpănă. Nu ştiu ce să cred şi ce nu... Mulţi spun că Mădălina voia să divorţeze de Petru Mircea. O doamnă mi-a scris că fata mea i-a mărturisit că soţul (Petru – n.r.) a ameninţat-o că o omoară dacă îl părăseşte. Acum nu vor încă să iasă în faţă, dar, după ce va mai trece timpul, aceşti martori vor prinde curaj şi vor mărturisi public", a dezvăluit tatăl regretatei cântăreţe.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro

Tulburător! Tatăl Mădălinei Manole: "Am descoperit o convorbire telefonică după moartea ei"

Mai multe articole despre:
moarte tată Mădălina Manole