MENIU

Tatăl lui Vlad Pascu, cercetat pentru vătămare corporală după ce a lovit cu scuterul 2 jurnaliști - A fost testat pentru alcool și droguri | VIDEO

Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a condus drogat și a omorât două persoane în stațiunea 2 Mai, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, după ce a lovit doi jurnaliști la sediul DIICOT, joi după-amiază. La câteva ore după incident, bărbatul a fost ridicat de polițiști, iar în urma audierilor i s-au adus comunicat noile acuzații. Pascu senior a fost audiat joi în dosarul tragediei rutier cu 2 morți pe care a comis-o fiul său.

Tatăl lui Vlad Pascu - Mihai Pascu a lovit intenționat doi cameramani cu scuterul, chiar în apropierea sediului DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism).

Bărbatul, care fusese convocat ca martor în dosarul fiului său, a creat un incident șocant la plecarea sa din sediul DIICOT. Cu casca de motociclist pe față și o atitudine sfidătoare, el a ieșit fugind din clădire, a luat scuterul și a plecat printre jurnaliști.

Sfidare maximă din partea tatălui lui Vlad Pascu: s-a distrat copios la DIICOT - Dealerul drogatului a trimis pupici jurnaliștilor

Sfidare maximă din partea tatălui lui Vlad Pascu. Mihai Pascu s-a distrat copios la sediul central al DIICOT. Bărbatul nu părea afectat de tragedia cauzată de fiul său și chiar râdea de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Nici prietenul cel mai bun al beizadelei nu s-a lăsat mai prejos. Tudor Duma a trimis pupici jurnaliștilor. 

Tatăl lui Vlad Pascu s-a distrat copios la DIICOT. La fel și dealerul drogatului - Tudor Duma. Acesta era amuzat de situație și a trimis pupici jurnaliștilor.

Înainte de a fi adus la DIICOT, dealerul lui Vlad Pascu a vandalizat spitalul Floreasca. Mascații sunt acum acolo și fac cercetări. El ar fi vrut să fure mai multe medicamente pentru a se droga. Înainte să plece din spital și-ar fi scris numele pe un coș de gunoi și pe mai multe suprafețe. Filmarea cu întreaga scenă a postat-o în online. 

Mai multe articole despre:
vlad pascu scuter jurnalisti diicot